Zakelijk


Herstofferen van bureaustoelen is aantrekkelijker dan u denkt en altijd goedkoper dan het kopen van nieuwe. Ook het herstofferen van conferentie, vergader en luxe kantoorstoelen is goedkoper. Zeker als u stoelen bezit van o.a. Ahrend, Archinorm, Artifort, Beta, Comforto, Credo, Dauphin, Exquis, Gispen, Grahl, Harvink Collectie, Interstuhl, Kembo, Kinnarps, Klober, Kusch, Leolux, Safimex, van der Sluis, Terzo, Thonet, Vitra of Wilkhahn.

Herstofferen van een enkele bureaustoel, of grote herstoffeer-projecten voor kantoren, zorgsector, wachtruimten, recreatie-ruimten, bioscopen, restaurants enz. Vakmanschap tegen een betaalbare prijs. Een Scala van kwaliteitsstoffen, o.a. Buvetex, Gabriel, GPR, Hopke, Keymer, Kvadrat, Lancier, Ploeg, Reynaldo, Switch e.d. diverse ledersoorten in moderne kleuren, openen voor u natuurlijk de weg naar een goedkoop alternatief en exclusief eindresultaat.

Dit alles vindt u bij ons onder een dak. Een direct aanspreekpunt en deskundig advies van een CBW erkend bedrijf, geven u de garantie op het resultaat dat u voor ogen heeft.

logos-haja_aug

Reageren is niet mogelijk